Blogtraining: Leg het fundament onder je blogs

Als ondernemer weet je: je moet je laten zien

Op je website, op social media en op netwerkbijeenkomsten.
Anders weten je klanten niet dat je bestaat en dan wordt het echt heel lastig om een bedrijf te runnen.

Dus plaats je maar met enige regelmaat een post op social media. Schrijf je af en toe een blog. Maar wát laat je zien? Wat vertel je? Hoe bouw je je verhaal op?

Die vragen weerhouden je misschien om überhaupt iets te plaatsen. Of ze zorgen ervoor dat je wel blogt, maar er geen resultaat van ziet. In elk geval niet in de vorm van nieuwe klanten.
Dat is zó zonde! Want bloggen is de meest kostenefficiënte manier om jezelf en je bedrijf in de kijker te spelen. Je moet alleen even weten hoe je dat het handigst aanpakt.

Dat leer je in de korte, praktische training Leg het fundament onder je blogs

In drie bijeenkomsten van een dagdeel ontdek je hoe je kunt bepalen wat je wel en niet vertelt in je communicatie. Welke toon je aanslaat. Tegen wie je het eigenlijk precies hebt als je praat of schrijft. En hoe je een goed blog opbouwt.

Daarmee ga je oefenen.

Je schrijft minstens zes blogs, en je krijgt feedback van mij en van de andere deelnemers (van die onderlinge feedback, krijgen én geven, leer je enorm veel!). Ik ben er een kei in om feedback zó te geven dat je er snel van leert. En al ben ik de ‘juf’, met twintig jaar ervaring als commercieel tekstschrijver, de bestraffende rode pen is niks voor mij. Ik ben er niet om je op fouten te wijzen, ik help je om je te ontwikkelen in je bedrijf en in je teksten.

 

Na de training Leg het fundament onder je blogs kun je het zelf.

  • Je weet hoe je aan onderwerpen voor je blogs (dus ook voor je social media posts, Insta story’s, vlogs…) komt, elke keer weer en zonder veel moeite.
  • Je kunt een goede blogtekst schrijven die boeit door de toon, het onderwerp en de opbouw.
  • Je weet precies voor wie je schrijft en kiest moeiteloos de juiste woorden.

 

“Ik krijg steeds meer lol in het schrijven. Daar speel jij een belangrijke rol in!”

 

In 3 middagen leg jij het fundament onder je blogs

De basis van de training zijn drie trainingsmiddagen, die normaal gesproken plaatsvinden in Leiderdorp, maar nu online.
Daarnaast krijg je toegang tot de online leeromgeving waarin je je teksten kunt uploaden, feedback krijgt en geeft en al het lesmateriaal vindt dat bij de training hoort.

De eerstvolgende training Leg het fundament onder je blogs start op 29 maart van 13.30u – 16.30u, de andere twee dagdelen zijn op maandag 5 april en maandag 12 april van 13.30u – 16.30u). Waarschijnlijk vindt deze editie weer op locatie plaats, met de optie om hem online op afstand te volgen.
De volgende training is op de volgende trainingsmiddagen: 31 mei, 7 juni en 14 juni van 13.30u – 16.30u.

Je investering voor deze training is €850 ex btw. Daarnaast investeer je drie middagen en de tijd om elke week twee blogs te schrijven (een deel daarvan doen we tijdens de trainingsmiddag).
Die output heb je dus in elk geval: zes blogs die je zo kunt publiceren. En alle volgende? Die schrijf je makkelijk en zelfverzekerd zelf.

Ja, het is tijd dat ik een fundament leg onder mijn blogs: ik schrijf me in!

 

Je kunt natuurlijk doorgaan zoals je deed… en dan dezelfde resultaten oogsten. Maar als je eerlijk bent, weet je ook wel dat al je social media inspanningen dan grotendeels vergeefse moeite zijn en nauwelijks klanten opleveren. En dat kan wel!

 

Oké, dat wil ik leren: ik schrijf me in!