Ontdek hoe jij betere teksten schrijft

Schrijven moet je toch…

Als ondernemer kom je er niet onderuit: je moet schrijven. Op social media, voor je blogs, artikelen in vakbladen, webteksten, omschrijvingen van je workshops en trainingen…

Lukt jou dat prima? Of is het zo’n klus waar je elke keer tegen opziet?

Teksten-voor-trainers-Paula-Brummelkamp-schrijfcarrousel

Wil je makkelijker en beter schrijven?

Of je nou een enthousiaste schrijver bent of juist iemand die alleen schrijft als het echt móet, de Schrijfcarrousel maakt het je makkelijker.

De Schrijfcarrousel is een methode waarmee je makkelijk zelf inzicht krijgt in je schrijfstijl en hoe je die kunt verbeteren. In mijn schrijftrainingen gebruik ik hem regelmatig.

Dat is zo leuk en effectief dat ik ook regelmatig een losse training aan de Schrijfcarrousel wijd. Tot nog toe altijd op locatie, maar vanaf nu ook regelmatig live online!

Dat heeft het voordeel dat iedereen mee kan doen, van Groningen tot Maastricht. Zonder reistijd, gewoon vanachter je laptop.

Resultaten die blijven!

Na een rondje in de Schrijfcarrousel:

  • heb je minstens 2 ontdekkingen gedaan over jouw manier van schrijven
  • kun je die ontdekkingen gebruiken om je volgende teksten makkelijker te schrijven en effectiever te maken
  • is je plezier in schrijven toegenomen

Wanneer?

Donderdagavond 24 oktober van 19.00u tot 21.00u
Donderdagavond 7 november van 19.00u tot 21.00u
Donderdagavond 21 november van 19.00u tot 21.00u
Donderdagavond 5 december van 19.00u tot 21.00u
Donderdagavond 19 december van 19.00u tot 21.00u

Wat kun je verwachten?

Als je mee wilt doen, zoek je twee recente teksten die je zelf geschreven hebt (een blog, je webteksten, een uitgebreide mail, een persbericht…) en die houd je bij de hand.

Tijdens de carrousel krijg je een aantal – soms verrassende – opdrachten die je toepast op jouw tekst. Soms wordt ‘ie daar beter van, soms juist niet! Elke opdracht geeft je inzicht in jouw schrijfstijl, en mogelijkheden om daar creatiever in te zijn en betere teksten te schrijven.

Omdat je zelf die ontdekkingen doet, met een beetje begeleiding en coaching van mij, onthoud je ze makkelijk en pas je ze op volgende teksten haast vanzelf toe.

Wat moet je níet verwachten?

Verwacht geen volledig herschreven perfecte versie van de tekst waarmee je werkt. Daar is die 2 uur gewoon te kort voor.

Wat je wél krijgt is eigenlijk veel beter: voortaan schrijf je élk stuk beter. Het is makkelijker om de lijn van je tekst te bepalen. Of hoe je het nou precies opschrijft. De toon die je aanslaat, de woorden die je gebruikt… En elke tip is geheid relevant voor jóu.

Ja, ik stap in!

Wat kost een rondje Schrijfcarrousel?

Op dit moment doe ik alleen dingen die ik zelf erg leuk vind om te doen! Daarom houd ik de drempel voor de Schrijfcarrousel laag.

Volgens eerdere deelnemers is de training zeker €50 waard, maar je kunt meedoen voor €27,50 ex btw. En ben je lid van de Tekstchecker, dan kost het je niets extra’s!