Basisblogtraining

 

Je moet echt serieus gaan bloggen, dat weet je. Bloggen op je website en op social media is een van de meest effectieve en goedkoopste manieren om met nieuwe klanten in contact te komen dus je bent gek als je die laat liggen. Je wilt tenslotte graag nieuwe klanten in je praktijk. En via een goede nieuwsbrief hou je het contact met geïnteresseerde mogelijke klanten warm.
En extra klanten kun je wel gebruiken.

 

Maar ja… dan moet je wel een goed blog schrijven. En jij:

  • weet best wat onderwerpen om over te bloggen, maar na een paar weken is je fantasie wel op en plaats je niks meer
  • twijfelt je een ongeluk als je achter je scherm zit: hoe begin je? Hoe lang moet een blog eigenlijk zijn? Hoe geef je waarde in je blog? Hoe onderscheid je je van anderen?
    Hoe meer je twijfelt, hoe minder je op papier krijgt
  • zit op je scherm te kijken naar die knipperende cursor. Schrijft een paar regels. Haalt ze weer weg. Jij kúnt nou eenmaal niet schrijven… niet dit in elk geval. En voor je het weet, zit je je mail te beantwoorden of op Insta te scrollen en schuif je het blog weer door naar volgende week.

 

Je zou willen dat je wist hóe
Hoe heerlijk zou het zijn als je onderwerpen zo uit je mouw kon schudden, zoals je bij anderen soms ziet. Als je begin, middenstuk en eind van een blog of nieuwsbrief er zo uit zou rammelen, zonder het gevoel dat het eigenlijk 180 graden anders moet.
Dan kon je elke week moeiteloos een nieuwsbrief versturen. Steady posten op social media en op je eigen website. Eigen, onderscheidende en aantrekkelijke content, met een hoop nieuwe contacten als resultaat.

 

Gelukkig kun je dat heel eenvoudig leren
Precies daarvoor heb ik de Basisblogtraining ontwikkeld. In 7 korte online modules leer ik je stap voor stap onderwerpen vinden, een tekst pakkend opbouwen, je unieke stijl vinden en titels en tussenkopjes maken die de aandacht trekken.
Je werkt in een online leeromgeving waar je in je eigen tempo door de modules heen kunt werken. Op jouw plaats en op jouw tijd. Met korte filmpjes, tekst en opdrachten loods ik je erdoorheen.
Bij de training hoort een half uur persoonlijke schrijfcoaching, 1:1 met mij.

Ja, leer me snel en simpel blogs schrijven!

Na afloop van de training:

  • kun je zó tientallen blogonderwerpen verzinnen, genoeg om jaren over te bloggen
  • zet je snel en zelfverzekerd je blog op papier, omdat je precies weet aan welke criteria hij moet voldoen
  • zit je in de tijd die je in je agenda voor bloggen reserveert, lekker achter elkaar te typen; je rammelt je teksten eruit, zodat je frequent en betrouwbaar je nieuwsbrieven verstuurt, nieuwe content plaatst op je website en onderscheidend zichtbaar bent op social media

Dan maak je optimaal gebruik van het betaalbaarste marketingmiddel dat er is: jouw eigen teksten. Je vindt en bindt nieuwe potentiële klanten door constant en onderscheidend blogs te posten en nieuwsbrieven te versturen.

Ja, leer me snel en simpel blogs schrijven!

 

 

Wat kost dat dan?
Je investeert in deze training één tot anderhalf uur per module. Daarnaast heb je een persoonlijke coachcall van een half uur met mij. Alles bij elkaar dus één à anderhalve werkdag.
Je betaalt voor deze training €125 ex btw.

Ja, leer me snel en simpel blogs schrijven!