Dagworkshop Bloggen voor een hele maand (of langer)

Schrijf je blogs en social media posts voor een hele maand, in één dag

Heb jij je ook voorgenomen om van nu af aan écht structureel zichtbaar te zijn op social media? En – beetje vuil vraagje natuurlijk – lukt dat een beetje? Hoeveel blogs heb je al geschreven, hoe structureel post je inmiddels op LinkedIn, Instagram, Facebook?
Paula-Brummelkamp-Teksten-voor-Trainers-bloggen-voor-een-hele-maand

Het zou zomaar kunnen dat dat minder is dan je had gewild.

Niet erg – ik ga je helpen!

Want ik weet wel waar het door komt

  • Je weet niet zo goed waar je het over moet hebben.
  • Je hebt ideeën zat, maar er vragen nog zó veel andere dingen je aandacht dat je er niet toe gekomen bent om te gaan schrijven.
  • Je bent wel gaan zitten om te gaan schrijven, maar het wilde nou niet echt lekker vlotten zeg maar.

Dus dit is mijn voorstel:

  • Je blokt nu vast de eerstvolgende dagworkshop Bloggen voor een hele maand (of langer) in je agenda.
  • Die ochtend reik ik je minimaal 10 onderwerpen aan om over te bloggen en te posten, met concrete handvatten hoe je die kunt uitwerken.
  • Daarna doe ik misschien wel het belangrijkste: een rustige setting creëren waarin jij schrijft, en bewaken dat je van minstens 4 onderwerpen daadwerkelijk een goed blog maakt. Inclusief bijpassende social media posts (want ja, dat is wat anders en daarmee haal je meer bezoekers naar je blog).

Dat doen we in een kleine groep, want dat werkt. Keer op keer zeggen deelnemers aan mijn trainingen: ‘Hier schrijf ik wel vier keer zo snel als op mijn werkplek!’.


Data en locatie

Je kunt elke maand een dagworkshop volgen. De eerstvolgende zijn op:

Zo’n dag kost je €105 ex btw.

En dat is natuurlijk een minimale investering: als je uurtarief €50 is, ben je al meer kwijt als je twee uur zonder inspiratie achter je laptop zit.

Zin in?

Schrijf je meteen in als je in één dag zo veel blogs en social media posts wilt schrijven dat je voor minimaal een maand klaar bent.