Schrijf je Site special: pas nu snel je webteksten aan

Heb jij je aanbod ook iets aangepast nu? Je doet waarschijnlijk meer online, of meer op maat 1:1.
Noodgedwongen, vanwege de maatregelen – maar misschien zitten er wel blijvertjes bij je aanpassingen!

Of jouw aangepaste aanbod nou tijdelijk is of blijvend, je moet iets met je site. En met je communicatie over dat aanbod, zodat je mogelijke klanten je wel opmerken in deze tijd van vloedgolven op sociale media.

Misschien vind je dat lastig

Want wat is er nou zo bijzonder aan jou? Waarom zouden je mogelijke klanten nu juist naar jóu komen? En als je dat al wel duidelijk hebt voor jezelf, hoe maak je dat dan duidelijk in een goede tekst?

Daarom: een speciale Schrijf je Site-dag op 1 mei!

  • pas met mijn hulp je website aan, zodat je (aangepaste) aanbod optimaal uit de verf komt
  • bekijk samen met mij of en hoe je je tijdelijke aanpassingen kunt integreren in je bestaande aanbod, en passen we de teksten daarop aan
  • schrijf een blog en posts voor social media, waarmee je onder de aandacht brengt hoe jij je klanten nu en straks van dienst bent en wat daar zo onderscheidend aan is

Er hangt ook een speciale prijs aan deze dag

Schrijf je site kost normaal €500 voor 2 dagen, maar deze ene dag bied ik aan voor €165.

Je krijgt toegang tot alle formats voor webpagina’s en andere informatie in de leeromgeving van Schrijf je Site, en nog tot 8 mei feedback op de teksten die je schrijft.

Inschrijven?

Als je denkt Ja, ik ga mijn webteksten nu snel aanpassen, dan klik je dat zinnetje gewoon aan en je geeft je gegevens door. Dan neem ik contact met je op!
De training is uiteraard online en de ervaring leert: dat gaat uitstekend!

Waarom kan ik je leren om je eigen webteksten te schrijven?

teksten-voor-trainers-website-paginas25 jaar lang was ik professioneel tekstschrijver. Ik schreef bijvoorbeeld mee aan één van de allereerste websites van AkzoNobel, voor het merk Flexa. In de jaren daarna volgde ik de ontwikkelingen van tekst op internet op de voet, schreef ik tientallen webteksten voor grote en kleine organisaties en ontwikkelde ik me net zo hard als het internet zelf. Mijn organisatiekundige achtergrond en marketingopleiding hielpen me om inhoudelijk mee te denken en te adviseren.
Sinds 5 jaar draag ik mijn kennis en ervaring vooral over aan anderen. Coachees en deelnemers aan die trainingen vinden het prettig dat ik een ontspannen, veilige sfeer creëer waarin alle fasen van het schrijfproces aan bod kunnen komen. Het nadenken over je bedrijf, je boodschap en je lezer, de spanning van zichtbaar worden, de beste formulering, indeling en layout van je tekst – als het bij jou speelt, is er ruimte voor in de training, zodat je productief kunt werken.

Ja, ik ga mijn webteksten meteen aanpassen!