Traject ‘Woorden die Klanten opleveren’

Het nieuwe, complete halfjaarprogramma ‘Woorden die klanten opleveren’ zorgt dat je altijd en overal de woorden vindt waarmee jij boven de ‘grijze massa’ van je concullega’s uitspringt.

Je ontwikkelt in dit programma de unieke taal die jouw leukste klanten als een magneet naar jou toe trekt en naar niemand anders. Zonder overdrijven of overschreeuwen – maar vanaf onze samenwerking óók zonder jezelf kleiner te maken en onnodig te fluisteren.

Van je website tot je weggever, van pitch tot presentatie, van blog of nieuwsbrief tot socials: alles in jouw unieke en onderscheidende taal. Zo krijg je klanten in overvloed op de manier waarop je echte vrienden krijgt: door jezelf te laten zien zoals je echt bent.

Dat bereiken we in een half jaar, waarin je het volgende krijgt:

  • 3 livedagen op locatie (één over alles wat er op je website staat; één over blogs, nieuwsbrieven en social media; één over pitchen, netwerken, podcasten en presenteren). De data voor de livedagen zijn 15 juli, 9 september en 4 november)
  • 6 online Q&A-sessies over de thema’s van de livedagen
  • 3 online content-creatie-dagen waarin je met mijn inspiratie en ondersteuning geconcentreerd gaat schrijven. De content-creatie-dagen zijn op 10 juni en 12 augustus en 14 oktober
  • 6 online hotseat-sessies, waarin ik de teksten van enkele deelnemers ‘fileer’
  • 6 planningscalls om je communicatieplan te maken en je scherp te houden op het volgen ervan
  • redactie van je homepagina, salespagina en ‘over mij’-pagina: mijn team en ik scherpen je teksten aan, zodat je vanaf dat moment nóg betere webteksten hebt staan
  • wekelijkse bijeenkomsten met je revisiegroepje, waarin je onderling feedback geeft en krijgt en samen besluit welke teksten worden aangeleverd voor de hotseat. Natuurlijk geef ik je voor die feedback duidelijke richtlijnen en houd ik een vinger aan de pols.

De investering voor dit traject is €2.497,- ex btw bij betaling in 1 keer en €440,- ex. BTW bij betaling in 6 termijnen.

Inschrijven kan via deze link.

Doe je mee?

Voor eventuele verdere vragen weet je me te vinden! Stuur dan gerust een e-mail naar paula@tekstenvoortrainers.nl