Replay blogwebinar 14 november 2023

Na het webinar van zojuist zit ik nog te stuiteren achter mijn laptop. Wat was het leuk om te doen, en wat zijn er een hoop kwartjes gevallen! Zo leuk dat iedereen er waardevolle tips uit heeft gehaald en vanaf nu ánders gaat bloggen en posten. Makkelijker en frequenter.

Hieronder een aantal reacties van de deelnemers:

  • ‘Ik heb gewoon zin om te gaan schrijven, en voor mij is dat écht bijzonder!’
  • ‘Je hebt me enorm op weg geholpen, vooral met de laatste tip die je gaf.’
  • ‘Ik had altijd moeite om een goed onderwerp te bedenken dat mijn klanten aanspreekt. Nu weet ik hoe ik het moet aanpakken en het is een stuk simpeler dan ik dacht.’

Kon je er niet bij zijn en ben je wel benieuwd naar de tips? Dan vind je onderaan deze pagina de replay van het webinar.

Ik hoop heel erg dat je met mijn tips aan de slag gaat. Niet alleen nu, nou je nog helemaal enthousiast bent om de tips toe te passen, maar ook volgende week nog (dat lukt wel), volgende maand en over een half jaar.
En dat je posts dan gaandeweg echt die onweerstaanbare mix worden die je meer contacten en meer klanten oplevert, die mix van jouw onderscheidende kennis en je persoonlijkheid die echte verbinding tot stand brengt.

Als je naar dat niveau wilt van echt onderscheidend en effectief communiceren, profiteer dan van het aanbod dat ik je in het webinar deed.

Als je je binnen 48 uur aanmeldt voor Online communiceren met je klant, profiteer je van het webinaraanbod: je betaalt geen €775 maar €725 (ex btw). Gebruik bij het betalen de kortigscode ‘webinar‘ om €50,- korting te ontvangen. De trainingsdata zijn op 21 november, 28 november, 5 december en 12 december 2023 van 14-16u. De training is live online via Zoom.

Ik zie je heel graag op 21 november bij de eerste trainingssessie!

Hieronder vind je de replay van het webinar.