Replay webinar ‘Wáár plaats je je blogs op LinkedIn’ van 31 maart 2022

 

Wauw, wat een opkomst bij het webinar van zojuist! Wat was het leuk om te doen samen met Hanneke, en wat kwamen er een hoop inzichten! Zo leuk dat jullie er allemaal waardevolle tips uit hebben gehaald en nu weten wáár op LinkedIn je je blogs kwijt kunt en hoe!

 

Kon je er niet bij zijn? Dan heb je echt wat gemist. Maar gelukkig hebben we de replay nog.

 

Ik hoop heel erg dat je wat hebt gehad aan het interview met Hanneke Andringa en vanaf nu weet waar je je blogs op LinkedIn kunt plaatsen en er ook mee aan de slag gaat. Ze bood een gratis profielanalyse aan waarmee je daar concrete handvatten voor krijgt, dus go!

Moet je natuurlijk wél die briljante blogs kunnen schrijven. Is dat nog lastig? Dan kun je je nog aanmelden voor mijn training Communiceren met je klant. Deze start op dinsdag 5 april en dan gaan we vier keer twee uur samen aan de slag om jou te leren hoe je het beste je blogs en nieuwsbrieven schrijft, zodat je jouw ideale klant aanspreekt en je met meer zekerheid en effect je teksten kunt posten.

 

Als je je binnen 48 uur aanmeldt voor Communiceren met je klant, profiteer je van het webinaraanbod: je betaalt geen €575 maar €525 (ex btw). Vermeld er even ‘webinar’ bij! De trainingsdata zijn 5 april, 12 april, 19 april en 26 april van 14-16u. De training is live online via Zoom.

 

Ik zie je heel graag dinsdag 5 april bij de eerste trainingssessie!

 

Hieronder vind je de replay van het webinar.