Replay webinar ‘Hoe maak je gebruik van de vernieuwingen op LinkedIn’ op 6 oktober 2022

 

Wauw, Hanneke en ik hebben genoten van het webinar van zojuist! Wat was het leuk om te doen, en wat kwamen er een hoop inzichten! Zo leuk dat zo veel deelnemers er waardevolle tips uit hebben gehaald om de veranderingen in LinkedIn vóór je te laten werken.

In het webinar interviewde ik Hanneke Andringa over de veranderingen in LinkedIn. Dus weet je nu hoe je LinkedIn het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf en de nieuwigheden meteen goed kunt gebruiken.

Wat je er in elk geval voor nodig hebt, is briljante content die gericht is op je klant.
Is dat nog lastig?
Doe dan mee met mijn training Communiceren met je klant. Deze start op dinsdag 1 november. Vanaf dat moment gaan we vier keer twee uur samen aan de slag. Je leert hoe je jouw ideale klant écht aanspreekt met je teksten (of je die nou schrijft, als audio opneemt of in een filmpje zet). Je vindt je eigen, authentieke toon waarmee je je klant in het hart raakt, en je kunt met meer zekerheid en effect je bijdragen posten.

Als je je binnen 48 uur aanmeldt voor Communiceren met je klant, profiteer je van het webinaraanbod: je betaalt geen €675 maar €625 (ex btw). Vermeld er even ‘webinar’ bij!

Ben je bij de eerste 3 aanmelders?
Dan krijg je ook nog een blogwerkdag cadeau ter waarde van €105!

De trainingsdata zijn 1 november, 8 november, 15 november en 22 november van 14-16u. De training is live online via Zoom.

Ik zie je heel graag dinsdag 1 november bij de eerste trainingssessie!

Hartelijke groeten,

Paula

 

Hieronder vind je de replay van het webinar.