Replay webtekstenwebinar 13 juni

Na het webinar van zojuist zit ik te stuiteren achter mijn laptop. Wat was het leuk om te doen, en wat zijn er een hoop kwartjes gevallen! Zo leuk dat jullie er allemaal waardevolle tips uit hebben gehaald.

Kon je er niet bij zijn? Dan heb je echt wat gemist! De deelnemers zeiden bijvoorbeeld:
‘Oooh, ik heb een marktkoopman op heel verkeerde plekken staan. Ga ik meteen veranderen!’
‘Wat ben ik blij, je hebt me echt uit mijn blokkade losgetrokken’
‘Je doet het heel integer en prettig en ik heb een hoop geleerd, ik kan jouw hulp hier echt goed bij gebruiken’

Kon je er niet bij zijn en ben je wel benieuwd naar de tips? Dan vind je onderaan deze pagina de replay van het webinar.

En nu wil je natuurlijk aan de slag met je website!

Maar wacht even.
Ik kan het je nog een stuk makkelijker maken
We kunnen het samen doen.

Samen gaat het niet alleen sneller.
Je weet ook zeker dat je dan de discipline opbrengt. Want wees eerlijk: anders komt er zó weer iets tussen wat je urgenter (of stiekem ook leuker) vindt.
En bovendien kijk ik mee naar je teksten. Dan hoef je echt niet meer te twijfelen of ze wel goed genoeg zijn. Dan tillen we jouw teksten naar een professioneel niveau. Jouw eigenheid, mijn vakmanschap.

Als je naar dat niveau wilt, dan kun je profiteren van het aanbod dat ik je in het webinar deed. En zoals beloofd: met voorrang voor het selecte gezelschap dat live aanwezig was!

Als je je vóór 15 juni 18:00 uur aanmeldt voor Schrijf je Site, profiteer je van het webinaraanbod: je betaalt geen €725 maar €675 (ex btw). Vermeld bij het betalen even de kortingscode ‘webinar2023’ en dan wordt het automatisch verrekend!

En ben je één van de eerste twee die zich aanmelden, dan krijg je ook nog de deelname aan een blogwerkdag in 2023 van me cadeau! Die kosten €105, dus dat is wel een cadeautje ook al past er geen cadeaupapiertje omheen.

Ik zie je heel graag op 10 juli bij Schrijf je Site!

 

Hieronder vind je de replay van het webinar: